MODEL VILA TIP 2

Date tehnice vila model 2 :
•    SUPRAFATA TOTALA CONSTRUITA = 273 mp
•    SUPRAFATA UTILA PARTER = 95 mp
•    SUPRAFATA TERASA PARTER = 25 mp
•    SUPRAFATA UTILA ETAJ = 83 mp
•    SUPRAFATA TERASA ETAJ = 16 mp

Parterul include:

•    Garaj 1 auto = 25.10 mp. Finisaje pentru aceasta camera: pardoseala ciment sclivisit, pereti – vopsea lavabila. De asemenea garajul va fi echipat cu un lavoar.
•    Bucatarie tip american (la cerere poate fi si inchisa) = 14.50 mp. Finisajele acestei camere: pardoseala – piatra naturala, pereti vopsea lavabila.
•    Hol intrare = 8.50 mp. Finisaje: pardoseala piatra naturala, pereti vopsea lavabila.
•    Loc de luat masa (dinning) = 18.60 mp. Finisaje: pardoseala parchet masiv din stejar, pereti vopsea lavabila.
•    Camera de zi (living) = 25.75 mp. Finisaje: pardoseala parchet masiv din stejar, pereti vopsea lavabila.
•    Baie serviciu = 3.20 mp. Finisaje: pardoseala – gresie portelanata, pereti – faianta portelanata, vopsea lavabila.
•    Depozitare = 1.90 mp. Finisaje : pardoseala – gresie portelanata, pereti vopsea lavabila.
•    Scara spre etaj 18 trepte. Treptele si contratreptele vor fi din lemn. Balustrada va fi realizata din platbanda metalica, iar mana curenta va fi din lemn.

Etajul include:

•    Dormitor matrimonial = 20.80 mp. Finisaje: pardoseala parchet din lemn masiv, pereti vopsea lavabila.
•    Dressing = 8.75 mp. Finisaje: pardoseala parchet din lemn masiv, pereti vopsea lavabila.
•    Dormitor 1 = 16.10 mp. Finisaje: pardoseala parchet din lemn masiv, pereti vopsea lavabila.
•    Dormitor 2 = 21.00 mp. Finisaje: pardoseala parchet din lemn masiv, pereti vopsea lavabila.
•    Hol = 6.50 mp. Finisaje: pardoseala parchet din lemn masiv, pereti vopsea lavabila.
•    Baie matrimoniala = 6.40 mp. Finisaje: pardoseala – gresie portelanata, pereti – faianta portelanata, vopsea lavabila.
•    Baie = 7.60 mp. Finisaje: pardoseala – gresie portelanata, pereti – faianta portelanata, vopsea lavabila.

Baile

Pardoseala si partial peretii vor fi finisati conform proiectului cu gresie portelanata de calitatea I.
Contra cost, se poate opta si pentru alte finisaje (travertin, granit sau alte pietre naturale, precum si alte finisaje inedite);
Obiectele sanitare vor fi de calitatea I din portelan alb import Italia-Spania, si vor fi dotate cu baterii si accesorii cromate, cu design modern, import Italia- Germania.
Baia va cuprinde in configuratia standard cada acrilica 175×75, alba, cu baterie de cada cu dus, vas wc alb cu rezervoare tip GEBERIT ingropate cu actionare cu clapeta, chiuveta din portelan alb ingropata in blat din PAL cu furnir natural din lemn, lacuit, pe strucutra metalica.
Contra cost, se poate opta si pentru blat din piatra naturala, sau pentru vase de lavoar pe blat. De asemena optional contra cost se pot monta vase bideu.

Dotari

•    centrala tremica proprie pe gaz, cu boiler preparare apa calda si radiatoare din otel dotate cu termostate de camera.
•    instalatie de aer conditionat centralizata cu cate un aparat pe nivel cu distribute in fiecare camera.
•    sistemul de iluminat va fi conform proiectului tip si se va realiza complet. Corpurile de iluminat se vor achizitiona de catre beneficiar.
•    camera de zi va fi prevazuta cu loc pentru semineu. Optional contra cost se poate monta semineu si la etaj in unul dintre dormitoare (dormitorul ce are acces la cosul de fum).
•    vilele vor fi dotate cu interfon. Optional contra cost se pot monta si camere video de supraveghere a incintei.

Finisajele exterioare

Avand in vedere ca ansamblul trebuie sa confere o imagine unitara si armonioasa finisajele exterioare vor fi strict cele precizate in proiect si autorizate de primarie.
Materialele utilizate vor fi in conformitate cu dorinta investitorului de a construi si pune la dispozitia dumneavoastra vile de lux. De asemenea finisajele de exterior vor fi materiale calde ce vor conferi o imagine prietenoasa casei si ansamblului.
Peretii vor fi din zidarie de 38 de centimetri, placati cu 5 cm de polistiren expandat, care vor fi finisati conform imaginilor anexate: partial piatra naturala, clingher, tencuiala alba.

Vegetatie

Se poate opta (contra-cost) ca aceasta sa fie plantata de catre constructor . de asemenea e de dorit sa se pastreze tipul de vegetatie indicate prin proiectul de amenajare exterioare.

Bucataria

Bucataria va fi mobilata conform proiectului.Optional firma poate oferi la cheie mobilier de bucatarie si dressing, dulapuri incastrate si alte elemente de mobilier.
Pentru casa Tip 2 constructorul va furniza 4,35 ml corpuri mobilier cu blat de bucatarie, 1,5 ml mobilier suspendat si un dulap inalt pentru centrala termica.
Pentru casa tip 2 constructorul va furniza 5 ml corpuri mobilier cu blat de bucatarie, 1,5 ml mobilier suspendat si un dulap inalt pentru centrala termica.

Iluminat exterior
Se va respecta proiectul. Optional se pot face modificari la iluminatul exterior dupa discutiile cu proiectantul. Corpurile de iluminat vor fi achizitionate de catre beneficiar.

Scara
Treptele si contratreptele vor fi din lemn, balustrada si parapetul vor fi conform proiectului.
Optional contra cost se poate opta si pentru alt design de balustrada.

Acoperisul

Invelitoare va fi din tigla ceramica culoare natur. Structura acoperisului va fi din lemn. Streasina va fi infundata si va fi din astereala de lemn baituit. Contravantuirile vor fi din lemn si prinse cu piese metalice de elementele structurale, in conformitate cu proiectul.

Tamplaria

Tamplaria va fi din aluminiu, culoare Ral 7016 ( gri inchis) cu rupere de punte termica, iar geamurile vor fi tip termopan 4.16.4 low E. Pentru geamurile mari foaia exterioara va fi duplex 3.1.3.
Optional contra-cost se vor monta rulouri exterioare din lamele de aluminiu termoizolate. De asemenea geamurile de la parter pot fi asigurate cu folie antiefractie .
Usa de la garaj va fi dotata cu sistem de telecomanda si va fi din panouri de aluminu termoizolante vopsite in culorile celorlalte tamplarii.

Tratarea incintelor

Gardul va fi realizat din plat-banda metalica, cu montanti metalici vopsiti negru, cu soclu din beton. Gardul dinspre strada va fi realizat conform proiectului si nu poate fi modificat. Aceasta conditie este impusa de obtinerea unei imagini unitare a ansamblului.
Amenajarea exterioara nu intra in costuri. Optional ea poate fi executata de catre constructor.