COMPLEX REZIDENTIAL SWAN LAKE VILLAGE

MUNDI ART CONSTRUCT are o expeienta de peste 14 ani in consultanta, proiectare, renovari, constructii de vile lux si case la cheie, cladiri de birouri, design interior, amenajari exterioare, solutii integrate de securitate pentru proprietatea dumneavoastra.

MUNDI ART CONSTRUCT a fost implicata ca antreprenor general sau subantreprenor in realizarea unor constructiilor rezidentiale, a hotelurilor si a complexelor comerciale.

Dezvoltatoarea Mundi Art Construct  s-a facut remarcata prin finisajele fara cusur  a constructiilor cu personalitate, in linii moderne sau monumentale, construind pentru dumneavoastra in Bucuresti-Pantelimon (pe marginea lacului Lebada) un complex rezidential de exceptie, in cadrul proiectului imobiliar SWAN LAKE VILLAGE.
Swan Lake Village este un proiect residential, care cuprinde 58 de vile cuplate tip 1 si tip 2, avand o suprafata construita intre 285mp si 273mp, fiecare tip de casa din cadrul acestui complex residential, beneficiind de curti individuale.
Arhitectura exterioara a acestui  cartier rezidential imbina in mod armonios ideea unei case de lux traditionala cu modernitatea arhitecturii contemporane, fiind printre putinele proiecte imobiliare care  beneficiaza de cele mai inalte tehnici constructive.
Am avut  in vedere in cadrul acestor case de lux, cerintele clientilor nostrii pe care am dorit sa le satisfacem la maxim, ca odata mutati in acest cartier rezidential sa simta relaxarea si confortul pe care l-au dorit.
Cartierul rezidential Swan Lake Village este unul dintre putinele complexuri rezidentiale, ce dispune de toate utilitatile care sa asigure confortul zilnic, canalizare, put propriu pentru intregul cartier vile-case lux, gaze, curent electric, telefonie, internet, paza…etc, astfel a nu simtii faptul ca locuiesc in afara orasului.

Suprafetele vitrate generoase din cadrul acestui cartier vile-case lux, piatra de rau  prelucrata manual pentru exterior, piatra  naturala fasonata manual pentru interior si  ceramica din bai folosite la finisaje, au adus un plus de personalitate acestui cartier vile-case lux.
Zona verde din imprejurimile si interiorul complexului rezidential,  este creat pentru a aduce complexului rezidential un spatiu deschis care ofera un confort psihic al unui loc lipsit de aglomeratie,  poluare si zgomot.
In interiorul acestui cartier residential am adaugat un spatiu de joaca de exceptie pentru copiii dumneavoastra, care pot fi supravegheati chiar de la fereastra casei, oferindu-le totodata posibilitatea socializarii cu ceilalti copii din cadrul acestor vile lux.
•    PROIECTUL REZIDENTIAL SWAN LAKE VILLAGE LA FINAL!!!
•    Au mai ramas doar 10 case-vile lux, la vanzare!
Pachet promotional pentru achizitionarea unei case-vile lux in perioada iulie-august 2009 si discount de 10%  din pretul de vanzare!
Daca doriti sa deveniti unul dintre proprietarii  unei case-vile lux din complexul rezidential Swan Lake Village, si sa va convingeti de calitatea si confortul mult visat de care au beneficiat proprietarii celorlalte case-vile lux , va rugam nu ezitati sa ne contactati sau sa ne vizitati la baza proiectului rezidential din Pantelimon Sos. Cernica nr. 75, vila nr.43, Jud. Ilfov (Luni-Vineri orele 9.00-17.00).
Pentru proiectul Swan Lake Village, developerul MUNDI ART CONSTRUCT a creat un  birou de vanzari -cumparari vile-case, iar pentru acest departament de vanzari-cumparari case, ne puteti contacta la :
Tel/Fax: 021-255.14.95 – Mobil: 0751.044.105;-E-mail: office@mundi.ro – Web:www.mundi.ro

Departamentul de vanzari, are in componenta angajati specializati in domeniile: vanzari vile-case, case la cheie, vanzari-cumparari case, case ieftine, vile lux, proiecte rezidentiale, proiecte imobiliare, care va stau la dispozitie cu cele mai recente informatii din domeniu.
VA ASTTEPTAM !